Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte tam saha hizmet atağına geçti. Sıcak asfalt startını veren ve döktüğü asfalt kalitesiyle vatandaşlardan tam not alan Ereğli Belediyesi şehir merkezine uzak mahallelerde ise kilitli taş çalışmalarına ağırlık verdi. Ekipler, Hortu, Özgürler, Çayhan, Yeniköy ve Sarıca Mahallelerinde kilitli parke taşı yol yapım çalışmaları gerçekleştirdi.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerin çalışmaların yapıldığı mahallelerde sadece yolları değil çevredeki kaldırım ve park bakımlarını da yapıp mahallelerin çehresini yepyeni bir görüme kavuşturdukları kaydedildi.
-VATANDAŞLAR YAPILAN ÇALIŞMADAN MEMNUN
Hortu, Özgürler, Çayhan, Yeniköy ve Sarıca Mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade eden mahalle sakinleri, yıllardır bakımsız olan yolların yapılmasıyla yazın toz, kışın ise çamurdan kurulacaklarını kaydettiler ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
-“MERKEZ MAHALLELERİMİZİN SOKAKLARI NASILSA MERKEZE EN UZAK MAHALLEMİZİN SOKAKLARI DA ÖYLE OLACAK”
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli'nin tüm mahallelerini daha iyi bir görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “87 mahallemizde öngördüğümüz çalışma standarlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. İlçe merkezinde başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımız bir yandan devam ederken bir yandan da kilitli taş döşeme çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Merkezdeki mahallelerimizin sokak görünümleri nasılsa en uzak mahallelerimizin de sokakları öyle olacak. Ereğli'nin her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Bu anlayışla yürüttüğümüz çalışmalarımızı göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Ereğli için gece gündüz demeden her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip Ereğli'de yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” dedi.